Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Second home Bonaire
Appartement kopen Bonaire

Appartement kopen Bonaire

  • Luxe appartementen te koop
  • Op verschillende resorts
  • Op Bonaire, nabij Kralendijk

Appartement kopen op Bonaire

Iets waar veel vakantiegangers van dromen? Een vakantie op het paradijselijke Bonaire. De prachtige natuur en de tropische temperaturen maken Bonaire een zeer geliefde vakantieplek. En zo een ideale plek om te investeren. Een appartement kopen op Bonaire doet u bij Second home Bonaire. Bij ons heeft u de keuze uit appartementen op meerdere resorts op Bonaire. Een appartement kopen zorgt voor een waardevaste investering en afhankelijk van uw keuze voor volledige of gedeeltelijke verhuur, voor een aantrekkelijk rendement. Overweegt u een appartement op Bonaire te kopen? Bekijk dan onze mogelijkheden.

Onze appartementen te koop op Bonaire

Second home Bonaire heeft op twee luxe resorts appartementen te koop op Bonaire. Resort Bonaire is een bestaand, maar recentelijk opgeleverd, resort op slechts 10 minuten van Kralendijk. Op Resort Bonaire heeft u de keuze uit verschillende typen appartementen, welke plaats bieden aan maximaal 6 personen. Op het resort zijn diverse faciliteiten aanwezig zoals een zwembad met zandstrand, poolbar, pizzeria en duikschool. U kunt er dus snel van profiteren, of zelf genieten, wanneer u hier een appartement koopt op Bonaire.

Een appartement op Bonaire kopen kan ook bij ons nieuw te bouwen Sunset Beach Resort. Het resort is gelegen op een werkelijk prachtige locatie vanaf waar u zo het strand oploopt. Hier worden zeer luxe appartementen van hoogwaardige kwaliteit en met een prachtig design gerealiseerd. Er worden verschillende appartementen gebouwd welke plaats bieden aan 2, 4, 6 of 10 personen. Naast de luxe appartementen zijn er ook faciliteiten als een zwembad, poolbar, restaurant en casino.Β 

Appartement op Bonaire kopen bij Second home Bonaire

Bij Second home Bonaire is het mogelijk uw appartement voor eigen gebruik of voor volledige verhuur te kopen. Koopt u een appartement op Bonaire met het doel een waardevaste investering en een goed rendement te hebben? Dan adviseren wij omΒ uw appartement het gehele jaar te laten verhuren door onze ervaren en professionele verhuurorganisatie. Wij begrijpen maar al te goed dat u af en toe ook zelf wilt genieten van uw appartement.Β Kiest u voor deels verhuur en deels eigen gebruik, dan moet u wel rekening houden met lagere opbrengsten. Vakantiegasten, maar ook u als eigenaar, mogen tijdens het verblijf onbeperkt gebruik maken van de aanwezige faciliteiten op het resort.

Een appartement op Bonaire als tweede huis kopen, hoe heerlijk is dat?Β 

De appartementen van Second home Bonaire

Sunset Beach Resort

Resort Bonaire