1. Tweede huis kopen op Bonaire
  2. Zeer luxe appartementen
  3. Gelegen op meerdere resorts

Tweede huis kopen op Bonaire

Heeft u het buitenland al eens overwogen voor het kopen van een tweede huis? Heerlijk wegdromen onder de stralende zon op een tropische bestemming. Dan is Bonaire uw vakantiebestemming voor een tweede huis. Bij Second home Bonaire, kunt u een tweede huis kopen op Bonaire. Wij bieden luxe vakantiehuizen op meerdere resorts, gelegen op unieke locaties direct aan het strand en op korte afstand van Kralendijk. Een tweede huis kopen in het buitenland brengt vele voordelen met zich mee. Het zorgt voor een waardevaste investering met gegarandeerd rendement én u geniet van alles wat het Caribische eiland u te bieden heeft. Ontdek de mogelijkheden om te investeren.

Bekijk ons aanbod
 

Tweede huis kopen bij Resort Bonaire

Bij Second home Bonaire kunt u op twee luxe resorts een tweede huis kopen als belegging. Zo biedt Resort Bonaire diverse typen appartementen geschikt voor maximaal 6 personen. Het resort ligt op slechts 10 minuten van de hoofdstad Kralendijk en beschikt over een zwembad met zandstrand, poolbar, pizzeria en een eigen duikschool waar u duiklessen kunt nemen. 

Bekijk Resort Bonaire
 

Tweede huis kopen bij Sunset Beach Resort

Een tweede huis kopen als belegging in het buitenland kan ook bij het nieuw te bouwen Sunset Beach Resort met een prachtige locatie direct aan het strand. Vanuit uw tweede woning stapt u binnen no time met uw voeten in het zand. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Hier geniet u ook van talloze faciliteiten zoals een zwembad, poolbar, restaurant en casino.

Bekijk Sunset Beach Resort
 

Tweede huis kopen voor verhuur

Wil u graag een tweede huis kopen voor de verhuur? Dat begrijpen we maar al te goed. Steeds meer mensen zien een tweede huis als een rendementvolle investering. Als u een tweede huis koopt als belegging, dan adviseren wij u dit te verhuren door onze ervaren en professionele verhuurorganisatie. U wordt hierbij volledig ontzorgd, zodat u optimaal kunt genieten van uw investering. U kunt ook een tweede huis kopen in het buitenland voor eigen gebruik of gedeeltelijke verhuur. Zowel de vakantiegasten als u genieten van al het moois wat het resort én het eiland te bieden hebben.

Bent u geïnteresseerd in een tweede huis kopen als belegging of wilt u een tweede huis kopen voor verhuur? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
 
Vraag de brochure aan
 

De woningen van Second home Bonaire

Resort Bonaire

Sunset Beach Resort