1. Appartementen aan zee
  2. Luxe resorts
  3. Aantrekkelijk rendement

Investeren in een vakantiewoning

Steeds meer mensen denken erover na om te investeren in een vakantiewoning. De lage spaarrentse, die soms zelfs negatief is, maakt het investeren in een vakantiehuis aantrekkelijker dan ooit. Niet alleen het rendement dat het verhuren van een vakantiehuis oplevert is interessant. De mogelijkheid om vakantie te vieren in een eigen tweede woning is ook een droom van vele Nederlanders. Wilt u graag investeren in een vakantiewoning in het buitenland? Lees dan hier over de investeringsmogelijkheden bij Second home Bonaire.

 
Bekijk ons aanbod
 

Investeren in vakantiehuis van Second home Bonaire

Wanneer u wilt investeren in een vakantiehuis op Bonaire bent u bij Second home Bonaire aan het juiste adres. Wij verkopen diverse compleet ingerichte appartementen op luxe resorts vlak bij zee. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 10 personen. Resort Bonaire en Sunset Beach Resort genieten van een prachtige locatie en bieden diverse faciliteiten aan. Zo beschikken de resorts over een zwembad, restaurant en poolbar. Sunset Beach Resort heeft zelfs een eigen casino. Alle faciliteiten van het resort zijn toegankelijk voor zowel uzelf als de gasten die in uw vakantiewoning verblijven. De resorts liggen op 10 minuten rijden van de hoofdstad Kralendijk. Wanneer u besluit te investeren in een vakantiewoning op Bonaire om deze te verhuren kunt u rekenen op onze verhuurorganisatie. Alle zaken rondom de verhuur en onderhoud worden geregeld, maar u houdt altijd de controle.

Investeren in een vakantiewoning op Bonaire

Het tropische klimaat, de azuurblauwe zee en parelwitte stranden maken Bonaire tot een geliefd vakantie eiland bij met name Nederlanders en Amerikanen. Het eiland beschikt over alle aspecten van een perfecte vakantiebestemming. En juist dát maakt een vakantiewoning op Bonaire een waardevaste investering. Het aantal toeristen dat Bonaire jaarlijks ontvangt groeit gestaag, wat ervoor zorgt dat het rendement dat uw vakantiehuis opbrengt erg aantrekkelijk is. Wanneer u ervoor kiest te investeren in een vakantiehuis op Bonaire kunt u ervoor kiezen uw woning zelf te gebruiken, te verhuren of een combinatie van beide. Wanneer u er voor kiest uw woning (deels) te verhuren dan kunt u verwachten volledig te worden ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie.

Bonaire in het kort

  • Parelwitte stranden aan de Caribische zee
  • Tropisch klimaat
  • Perfect voor zeilen, windsurfen en kitesurfen
  • Walhalla voor duik- en snorkelliefhebbers
  • Rijke historie en cultuur
  • Diverse gastronomie

Wilt u investeren in een vakantiehuis op Bonaire? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u graag meer!

 
Neem contact op
 
Vraag een brochure aan

Investeren in een vakantiewoning in het buitenland

Resort Bonaire

Sunset Beach Resort