Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Second home Bonaire

Huis kopen in de Caribbean

  • Luxe appartementen en penthouses
  • Duurzame investering
  • Aantrekkelijk rendement

Huis kopen in de Caribbean

Wanneer u een huis wilt kopen in de Caribbean dan bent u bij Second home Bonaire aan het juiste adres. Of u nu besluit een vakantiewoning te kopen in de Caribbean als duurzame investering of omdat u simpelweg op zoek bent naar een eigen zomerhuisje. Second home Bonaire zal u geheel ontzorgen en heeft een ruim aanbod met luxe appartementen en penthouses. Zo kunt u bij Second home Bonaire een appartement kopen op de Antillen om te verhuren, voor eigen gebruik of een combinatie van beiden.

Bent uw benieuwd naar de mogelijkheden om een huis te kopen op de Caribbean?

Vakantiehuis kopen in de Caribbean bij Second home Bonaire

Denk aan zon, zee, strand en een moderne vakantiewoning op prachtige resorts. Dat is wat u mag verwachten wanneer u besluit een huis te kopen in de Caribbean. Tel daar de klantvriendelijke service en een aantrekkelijk rendement bij verhuur op, en u begrijpt waarom velen u voor gingen en besloten een appartement in de Caribbean te kopen. De appartementen van Second home Bonaire zijn gelegen op de luxe resorts; Resort Bonaire en Sunset Beach Resort. De resorts beschikken over een uitgebreid aanbod faciliteiten zoals een zwembad, restaurant en bar. De  appartementen en penthouses zijn modern en compleet ingericht en bieden plek aan 2 tot 10 personen. Het nieuw te bouwen Sunset Beach Resort is bijna uitverkocht.

Huis kopen in de Caribbean

Dankzij de aantrekkingskracht van het altijd zonnige Bonaire en de luxe faciliteiten van de resorts is dit een populaire vakantiebestemming. Dit maakt het kopen van een huis in de Caribbean een aantrekkelijke investering. Wanneer u een vakantiewoning koopt in de Caribbean bij Second home Bonaire heeft u drie mogelijkheden met betrekking tot het gebruik:

  1. Eigen gebruik: U houdt de woning voor eigen gebruik en verhuurt deze niet. Zo houdt u alle vrijheid om uw vakantiehuis te bezoeken wanneer u maar wilt.
  2. Volledige verhuur: U stelt de woning jaarrond beschikbaar voor verhuur. Bij deze optie verblijft u zelf niet in de woning maar stelt u deze beschikbaar voor verhuur. Hiermee ontvangt u een aantrekkelijk rendement.
  3. Combinatie van beide: U kiest voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Hierbij kunt u zelf gebruik maken van de woning, en deze verhuren wanneer u dat wilt. Zo ontvangt u een aantrekkelijk rendement wanneer de woning verhuurt is, maar kunt u zelf ook genieten van het appartement op Bonaire.

Over de verhuur van uw woning hoeft u zich geen zorgen te maken dankzij onze ervaren verhuur organisatie. Zij regelen alle zaken omtrent de verhuur tot in de puntjes, zodat u kunt genieten van uw investering.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan een brochure aan of neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag!

Resort Bonaire

Sunset Beach Resort