Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Second home Bonaire
Huis kopen Bonaire

Huis kopen op Bonaire

  • Waardevaste investering
  • Appartementen op luxe resorts
  • Aan de Caribische Zee

Huis kopen op Bonaire op luxe resorts

Heeft u altijd heimwee nadat u terugkomt van uw vakantie op Bonaire of wilt u graag een waardevaste investering in vastgoed doen? In beide gevallen is het interessant om een vakantiehuis te kopen op Bonaire. Wanneer u besluit een huis te kopen op Bonaire kunt u zo vaak als u wilt het eiland bezoeken en genieten van al het moois dat dit eiland te bieden heeft. Ook kunt u er voor kiezen uw woning te verhuren en te profiteren van een aantrekkelijk rendement. Een combinatie van verhuur en eigen gebruik is natuurlijk ook mogelijk. Welke optie u ook kiest, een huis kopen op Bonaire op de Nederlandse Antillen is in alle gevallen een uitstekend idee!

 

Woning kopen op Bonaire bij Second home Bonaire

Second home Bonaire biedt diverse appartementen te koop aan op Resort Bonaire en op Sunset Beach Resort. Beide resorts zijn luxe ingericht en beschikken over diverse faciliteiten zoals een zwembad, poolbar en restaurant. Ook de ligging van de resorts zijn perfect voor een ontspannen strandvakantie, vlak bij de Caribische zee en op 10 minuten rijden van Kralendijk. De appartementen bieden beschikbaarheid aan 2 tot 10 personen. Wanneer u besluit één of meerdere huizen te kopen op Bonaire en deze te verhuren kunt u gebruik maken van onze professionele verhuurorganisatie. De verhuurorganisatie zal ervoor zorgen dat alles omtrent de verhuur geregeld is zodat u optimaal kunt genieten van uw woning!

 

Huis kopen op Bonaire

Wanneer u besluit een huis te kopen op Bonaire op een van onze luxe resorts kunt u gegarandeerd genieten. Ga zelf op vakantie en geniet van de heerlijke temperatuur, het prachtige strand en de azuurblauwe zee. Of verhuur uw vakantiewoning en geniet van de investering en het aantrekkelijke rendement. U en uw gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten op de resorts. Ook is er rondom de resorts en op het eiland genoeg te beleven. Zo is Bonaire voor watersportliefhebbers een walhalla waar men kan snorkelen, leren duiken of kiteboarden. Maar ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te doen op Bonaire. Breng een bezoekje aan Kralendijk, Klein Bonaire of het Terramar Museum. De combinatie van de prachtige locatie en luxe resorts met vele faciliteiten maken van Bonaire de perfecte plek om een tweede huis te kopen als vakantiewoning en waardevaste investering.

Wilt u een huis kopen op Bonaire? Neem contact met ons op of vraag een brochure aan, onze adviseurs helpen u graag verder

 
 

Bekijk het aanbod op onze resorts

Resort Bonaire

Sunset Beach Resort