Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Second home Bonaire
Tweede huis kopen Bonaire

Tweede huis kopen voor verhuur

  • Tweede huis kopen op Bonaire
  • Zeer luxe appartementen
  • Gelegen op meerdere resorts

Tweede huis kopen op Bonaire

Heeft u het buitenland al eens overwogen voor het kopen van een tweede huis? Heerlijk wegdromen onder de stralende zon op een tropische bestemming. Dan is Bonaire uw vakantiebestemming voor een tweede huis. Bij Second home Bonaire, kunt u een tweede woning kopen op Bonaire. Wij bieden luxe vakantiehuizen op meerdere resorts, gelegen op unieke locaties direct aan het strand en op korte afstand van Kralendijk. Een tweede huis kopen in het buitenland brengt vele voordelen met zich mee. Het zorgt voor een waardevaste investering met een aantrekkelijk rendement én u geniet van alles wat het Caribische eiland u te bieden heeft. Ontdek de mogelijkheden om te investeren.

Tweede woning kopen en verhuren bij Bonaire Resorts

Wanneer u besluit een tweede huis te kopen voor verhuur kunt u dat bij Second home Bonaire op twee manieren doen. U kunt ervoor kiezen de woning het gehele jaar beschikbaar te stellen voor verhuur, hier ontvangt u dan een vast rendement. Een andere optie is het gedeeltelijk verhuren van de woning, waarbij u de woning een gedeelte van het jaar verhuurt en de rest van het jaar voor eigen gebruik houdt. De professionele verhuurorganisatie van Second home Bonaire zorgt ervoor dat alle zaken omtrent de verhuur tot in de puntjes geregeld worden. De appartementen en penthouses van Bonaire Resorts zijn gelegen op luxe resorts met moderne faciliteiten.

Tweede woning kopen bij Resort Bonaire

Bij Second home Bonaire kunt u op twee luxe resorts een tweede huis kopen als belegging. Zo biedt Resort Bonaire diverse typen appartementen geschikt voor maximaal 6 personen. Het resort ligt op slechts 10 minuten van de hoofdstad Kralendijk en beschikt over een zwembad met zandstrand, poolbar, pizzeria en een eigen duikschool waar u duiklessen kunt nemen. 

Tweede huis kopen bij Sunset Beach Resort

Een tweede huis kopen als belegging in het buitenland kan ook bij het nieuw te bouwen Sunset Beach Resort met een prachtige locatie direct aan het strand. Vanuit uw tweede woning stapt u binnen no time met uw voeten in het zand. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Hier geniet u ook van talloze faciliteiten zoals een zwembad, poolbar, restaurant en casino.

Tweede woning kopen als belegging

Wil u graag een tweede huis kopen voor de verhuur? Dat begrijpen we maar al te goed. Steeds meer mensen zien een tweede huis kopen in het buitenland als een rendementvolle investering. Naast dat u de tweede woning kunt verhuren kunt u er ook voor kiezen de tweede woning te kopen als belegging. Een vakantiewoning op de Antillen is een waardevaste belegging door het steeds populairder wordende toerisme. Het lekkere weer, de Caribische Zee en kleurrijke steden maken van Bonaire het gehele jaar door een geliefde vakantiebestemming. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van het kopen van een tweede woning op Bonaire om deze te verhuren, zelf te gebruiken of een combinatie van beide? Vraag dan een brochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs, zij beantwoorden uw vragen graag.

De woningen van Second home Bonaire

Resort Bonaire

0 objecten

Sunset Beach Resort