Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Second home Bonaire
vakantiewoning aan zee te koop

Vakantiehuis aan zee kopen op Bonaire

  • Modern ingerichte vakantiehuizen
  • Op luxe resorts
  • Aan de Caribische zee

Vakantiehuis aan zee kopen

Wilt u graag een vakantiehuis aan zee kopen, als tweede huis voor uzelf, om te verhuren of een combinatie van beide? Dat is een uitstekend idee! Een vakantiehuis aan zee kopen is een waardevaste belegging waar u jaren lang plezier van zult beleven. Het geluid van de zee roept bij de meeste mensen direct een vakantiegevoel op, combineer dat met een luxe vakantiehuis en tropische temperaturen en u heeft de perfecte locatie voor een vakantiewoning. Welkom in Bonaire!  

Vakantiewoning aan zee kopen bij Second home Bonaire

Bij Second home Bonaire staan diverse vakantiehuizen aan zee te koop op luxe resorts in Bonaire. De vakantiehuizen worden aangeboden op Resort Bonaire en Sunset Beach Resort en bieden beschikbaarheid voor 2 tot 10 personen. Wanneer u ervoor kiest een vakantiewoning aan zee te kopen bij Second home Bonaire heeft u de keuze uw woning zelf te gebruiken of (deels) te verhuren. Wanneer u ervoor kiest uw woning (deels) te verhuren kunt u gebruik maken van onze ervaren verhuurorganisatie en kunt u rekenen op een aantrekkelijk rendement. De resorts zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over diverse faciliteiten waar u, en uw gasten, gebruik van kunnen maken tijdens een verblijf zoals een restaurant, zwembad en poolbar. Daarnaast zijn de vakantiewoningen compleet en modern ingericht.

Vakantiehuis aan zee kopen op Bonaire

Een vakantiehuis aan zee kopen is een uitstekend idee. Het geluid van de constante golven en de frisse zeewind roepen direct een ontspannen vakantiegevoel op. Maar wanneer u besluit een vakantiewoning aan zee te kopen op Bonaire geniet u tegelijkertijd ook van een heerlijke temperatuur en de rijke cultuur van het kleurrijke eiland. In de zee kunt u prachtig snorkelen en duiken en op het strand geniet u van de zon. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te beleven op het eiland, een bezoekje aan de hoofdstad Kralendijk kan dan ook niet ontbreken tijdens een vakantie. Zowel u als uw gasten hoeven zich geen moment te vervelen wanneer u besluit een zomerhuisje te kopen!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis aan zee in Bonaire? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Vakantiehuizen te koop aan zee

Resort Bonaire

Sunset Beach Resort