Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Second home Bonaire
Vakantiehuis kopen buitenland

Vakantiehuis kopen buitenland

  • Luxe vakantiewoningen te koop
  • In het buitenland, op Bonaire
  • Op luxe resorts

Vakantiehuis kopen in het buitenland

Een vakantiehuis kopen in het buitenland, een droom voor velen!

Is dit ook uw droom en wilt u deze werkelijkheid laten worden? Dat kan! Bij Second home Bonaire kunt u een luxe en modern vakantiehuis kopen in het buitenland. Waar uw luxe vakantiehuis zich bevindt? Op een van onze luxe resorts kunt u een vakantiehuis op Bonaire kopen. En wat is er nu beter dan het paradijselijke Bonaire om uw droom te verwezenlijken? Met een vakantiehuis in het buitenland, op het tropische Bonaire, heeft u de mogelijkheid regelmatig te ontsnappen aan het koude en onvoorspelbare weer in Nederland. Tevens is het kopen van een vakantiewoning in het buitenland een waardevaste investering voor de toekomst.

Impressie van de vakantiehuizen in het buitenland te koop bij Second home Bonaire

Vakantiehuizen in het buitenland bij Second Home Bonaire

Appartement in het buitenland kopen

Second home Bonaire biedt u de gelegenheid om een vakantiewoning te kopen in het buitenland in de vorm van een luxe en stijlvol appartement. Het kopen van een tweede huis is een vaak goed overwogen beslissing. Een appartement in het buitenland kopen bij Second home Bonaire is een investering met een aantrekkelijk rendement. Bovendien ervaart u het voordeel van onze jarenlange ervaring en onze eigen professionele verhuurorganisatie.

Wij bieden u op twee luxe resorts op Bonaire de mogelijkheid te investeren in een vakantiewoning het buitenland. Resort Bonaire is een recentelijk opgeleverd resort, waarbij u de keuze heeft uit verschillende typen woningen geschikt voor maximaal 6 personen. Het resort beschikt over uitstekende parkfaciliteiten en ligt op slechts 10 minuten van Kralendijk. Een vakantiehuis in het buitenland kopen kan ook op ons nieuw te realiseren Sunset Beach Resort. Zoals de naam doet vermoeden ligt dit aan het strand, zo heeft u vanuit een aantal appartementen een adembenemend uitzicht. U kunt hier een appartement kopen voor 2 tot maximaal 10 personen. 

Uw vakantiehuis in het buitenland bij Second home Bonaire

Voordat u gaat investeren in vastgoed in het buitenland adviseren wij u hier goed over na te denken en hierin te verdiepen. Second home Bonaire zal u goed begeleiden en ondersteunen bij de aankoop van een vakantiehuis in het buitenland. U kunt onze uitgebreide brochure aanvragen én onze adviseurs in Nederland en op Bonaire staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Laat u informeren over de mogelijkheden zoals volledige verhuur, volledig eigen gebruik of een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Informeer ook naar de verschillende rendementen die deze opties met zich meebrengen. En bekijk de verschillende typen woningen en meubelpakketten. Zorgeloos investeren doet u bij Second home Bonaire!

Bekijk ons aanbod vakantiehuizen in het buitenland ⤵

Sunset Beach Resorts

Resort Bonaire