Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Second home Bonaire
Investeren in vastgoed Bonaire

Investeren in vastgoed op Bonaire

  • Gegarandeerd rendement
  • Moderne appartementen
  • Luxe resorts met veel faciliteiten

Vastgoed op Bonaire

De dalende en soms negatieve spaarrente zorgt ervoor dat steeds meer mensen gaan investeren in vastgoed. Maar niet alleen in eigen land, ook investeren in vastgoed in het buitenland wordt steeds populairder. Mensen kopen een tweede huis als vakantiehuisje voor zichzelf of om te verhuren. Wilt u graag een vakantiehuis kopen? Dan is een investeren in vastgoed op Bonaire een aantrekkelijke optie. De prachtige parelwitte stranden, het bruisende eiland leven en de aangename temperatuur maken van Bonaire een perfecte vakantiebestemming voor jong en oud.

Vastgoed op Bonaire van Second home Bonaire

Wanneer u wilt investeren in vastgoed op Bonaire dan bent u bij Second home Bonaire aan het juiste adres. U kunt er hier voor kiezen uw vakantiehuis zelf te gebruiken, het hele jaar door te verhuren of gedeeltelijk te verhuren. Wanneer u besluit uw onroerend goed (gedeeltelijk) te verhuren kunt zorgeloos investeren in vastgoed op Bonaire en een aantrekkelijk rendement ontvangen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de professionele en ervaren verhuurorganisatie die tot u beschikking staat, om het verhuurproces vlekkeloos te laten verlopen. Second home Bonaire biedt appartementen en woningen aan op Resort Bonaire en Sunset Beach Resort. Zowel u als de gasten die verblijven in uw woning kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die de resorts bieden zoals een zwembad, restaurant en poolbar. De appartementen zijn compleet ingericht en bieden plek aan 2 tot 10 personen.

Investeren in vastgoed in het buitenland

Het belangrijkste voordeel van investeren in vastgoed in het buitenland in vergelijking met investeren in Nederland is het klimaat. Veel mensen zullen het erover eens zijn dat lekker weer één van de belangrijkste punten is voor een geslaagde vakantie. Bonaire heeft een gemiddelde temperatuur tussen de 24 en 30 graden en 8 á 9 zonuren per dag. Daarnaast is niet alleen het eiland zelf, maar ook de onderwaterwereld van Bonaire een waar paradijs. Het eiland is dan ook erg populair onder duik en snorkel liefhebbers wat een vakantiehuis aan zee extra aantrekkelijk maakt.

Wilt u meer weten over investeren in onroerend goed op Bonaire? Bekijk dan eens ons aanbod en neem contact met ons op. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden bij Second home Bonaire.

De appartementen van Second home Bonaire

Resort Bonaire

20 objecten

Sunset Beach Resort

0 objecten