Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Second home Bonaire
Investeren vakantiehuis

Investeren in een vakantiewoning

  • Appartementen aan zee
  • Luxe resorts
  • Aantrekkelijk rendement

Duurzaam investeren in een vakantiewoning

Wanneer je op zoek bent naar een waardevaste en duurzame investering kan het interessant zijn te investeren in een vakantiewoning. Steeds meer mensen denken erover na om te investeren in een vakantiewoning. De lage spaarrente, die soms zelfs negatief is, maakt het investeren in een vakantiehuis aantrekkelijker dan ooit. Niet alleen het rendement is interessant. De mogelijkheid om vakantie te vieren in een eigen tweede woning is ook een droom van vele mensen. Wilt u graag investeren in een vakantiewoning in het buitenland? Ontdek dan de investeringsmogelijkheden bij Second home Bonaire.

Investeren in vakantiehuis van Second home Bonaire

Wanneer u wilt investeren in een vakantiehuis op Bonaire bent u bij Second home Bonaire aan het juiste adres. Wij verkopen diverse compleet ingerichte appartementen op luxe resorts vlak bij zee. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 10 personen. Resort Bonaire en Sunset Beach Resort genieten van een prachtige locatie en bieden diverse faciliteiten aan. Zo beschikken de resorts over een zwembad, restaurant en poolbar. Sunset Beach Resort heeft zelfs een eigen casino. Alle faciliteiten van het resort zijn toegankelijk voor zowel uzelf als de gasten die in uw vakantiewoning verblijven. De resorts liggen op 10 minuten rijden van de hoofdstad Kralendijk. Wanneer u besluit te investeren in een vakantiewoning op Bonaire om deze te verhuren kunt u rekenen op onze verhuurorganisatie. Alle zaken rondom de verhuur en onderhoud worden geregeld, maar u houdt altijd de controle.

Investeren in een vakantiewoning op Bonaire

Het tropische klimaat, de azuurblauwe zee en parelwitte stranden maken Bonaire tot een geliefd vakantie eiland bij met name Nederlanders en Amerikanen. Het eiland beschikt over alle aspecten van een perfecte vakantiebestemming. En juist dát maakt een vakantiewoning op Bonaire een waardevaste investering. Het aantal toeristen dat Bonaire jaarlijks ontvangt groeit gestaag, wat ervoor zorgt dat het rendement dat uw vakantiehuis opbrengt erg aantrekkelijk is. Wanneer u ervoor kiest te investeren in een vakantiehuis op Bonaire kunt u ervoor kiezen uw woning zelf te gebruiken, te verhuren of een combinatie van beide. Wanneer u er voor kiest uw woning (deels) te verhuren zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen.

Bonaire in het kort

  • Parelwitte stranden aan de Caribische zee
  • Tropisch klimaat
  • Perfect voor zeilen, windsurfen en kitesurfen
  • Walhalla voor duik- en snorkelliefhebbers
  • Rijke historie en cultuur
  • Diverse gastronomie

Duurzame investeringen

Wanneer u op zoek bent naar duurzame investeringen dan is het kopen van een vakantiehuis één van de meest aantrekkelijke opties. Zoals hierboven beschreven is Bonaire een populaire vakantiebestemming en groeit het aantal toeristen nog jaarlijks. Dit maakt het kopen van een vakantiehuis op Bonaire een duurzame en waardevaste investering. Wanneer u besluit duurzaam te investeren bij Second home Bonaire heeft u drie opties:

Een vakantiehuis kopen voor verhuur

U koopt een vakantiehuis om deze jaarrond te verhuren, u ontvangt een aantrekkelijk rendement.

Een vakantiehuis kopen voor eigen gebruik

U koopt een vakantiehuis voor eigen recreatief gebruik en ontvangt geen verhuurinkomsten. U profiteert wel van de waardeontwikkeling van het vastgoed.

Een combinatie van verhuur en eigen geburik

U koopt een vakantiehuis en wilt hier af en toe zelf gebruik van maken. In de periodes dat u er zelf niet bent verhuurt u de vakantiewoning.

Wilt u investeren in een vakantiehuis op Bonaire? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u graag meer!

Investeren in een vakantiewoning in het buitenland

Resort Bonaire

Sunset Beach Resort